9. helmikuuta 2010

Porraselementit * Stair elements


Porrastila jää usein tyhjäksi tai se on vaikea sisustaa. Meillä portaikon seinillä on maltillinen määrä mustavalkoisia kuvia. Ihmeellistä kyllä, joka kerta kun nousee ylös tai laskeutuu alas, huomaa katsoa jotakin kuvaa. Siellä on ukin Hilja-siskon nuoruudenkuva ja omanikin. Niin aika kiitää. Kymmenen vuotta ei ole mitään ajan kiivaassa rattaassa.


Muualla maailmassa sisustetaan risteillä ja madonnilla paljon enemmän kuin meillä. Ristin ei tarvitse merkitä syvää uskonnollisuutta, vaikka toisaalta se voi merkitä juuri sitä. Tämän kuva on Valloittava valkoinen -sisustuskirjasta, jonka on kirjoittanut Caroline Clifton-Mogg (Karisto, 2007)
Mustavalkoisen portaikon seuraan sopii hyvin tämä hassu valaisin, joka näyttää kovin itsetekoiseselta koruommeltuine koristeineen ja nauhoineen. Kuva kirjasta Valloittava valkoinen.

Tai miksi pitää olla mustavalkoista? Meidän portaikon alla ei ole kevytmielistä mustavalkoista valaisinta, vaan mummin (taas) vanha pyyheteline. Sen päälle olen asetellut erilaisia saippuoita ja partasuteja. Heti telineen vierestä päästään toilettiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sininen hylly on niiin soma!

t.Leena ja Murut