12. helmikuuta 2010

Hempeää sydänasiaa, mutta perjantaikukat unohtuivat

Ennen kuin päivä menee mailleen, otin muutaman ennakoivan ystävänpäiväkuvan. Unohdin ostaa perjantaikukat, joten vihreään keramiikkamaljakkoon sujautin kuivuneen oksan. Jotain iloa tuovat sohvatyynyjen vaaleanpunaiset kukat.
Perjantaikukat muuten ovat suositeltava asia. Älkäämme vaihtako perjantaikukkia koskaan perjantaipulloon, mikäli pitäisi näistä kahdesta valita. Perjantaikukista on iloa paljon pitempään kuin perjantaipullosta, josta saattaa tulla vain paha olo. Pääsinpäs taas moralisoimaan!

Ystävänpäivän lähestyessä nostin sohvapöydälle sydänkynttilänjalat. Eivätkös olekin suloiset? Lienevät hopeaa. En ole etsinyt hopean merkkiä. Voivat olla myös uushopeaa, jota köyhän hopeaksi sanotaan tai alpakkaa, vai onko se juuri sitä uushopeaa. Pitääpä tuokin selvittää ja sisustustoimittajana minun olisi pitänyt se tietääkin HETI. Joskus on hetkiä, jolloin tulee ns. blackout. Onneksi aivot kuitenkin vielä toimivat ja kun niiden oma google pistetään hakemaan kaivattu tieto, yleensä ei mene kuin minuutti pari, kun kadonnut asia palaakin mieleen.

Tähän ohuoneeni seinällä olevaan "inkkariviestiin" on kirjoitettu We are shaped and fashioned by what we love. Niin sydämellä sanottu.
Merellisen geelikynttilän sain rakkaaltani viime kesänä tuliaisina Särkänniemen akvaariosta.
IHANAA VIIKONLOPPUA JA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE! 

1 kommentti:

Wilhelmiina kirjoitti...

Ihania kuvia täällä ja pidän erityiseen sinun sohvatyynyistä :)
Olisin jäänyt lukijaksi mutta bloggeri ei suostu käsittelemään pyyntöä.

Kaunista ystvänpäivää toivottaa
Wilhelmiina kotiliesi blogista