28. lokakuuta 2010

Nivea-lanseeraus

Ei päivää ilman uutta lanseerausta. Aamulla olin varsin mielenkiintoista luentoa seuraamassa Crowne Plaza -hotellissa. Luennon lomassa söimme aivan mahtavan aamiaisen, siitä kiitos keittiölle.
Dr. Harald Büttner Saksasta kertoi hämmästyttäviä asioita Nivean uusista  Pure & Natural -sarjan voiteista, jotka ovat saaneet tehonsa luonnonmukaisesti viljellyistä arganöljystä ja takiaisuutteesta. Voiteissa ei ole parabeenejä (säilöntäaine), silikoneja, keinotekoisia väriaineta tai mineraaliöljyjä.
Arganöljyä saadaan Marokosta. Takiaisuutteen on todettu torjuvan ryppyjä.
Tohtori sanoi, että voiteita käyttämällä voi näyttää jopa 10 vuotta nuoremmalta. Kuiskasin vieressä istuvalle toimittajakollegalle, että kohta sekään ei taida riittää. Keksikää voide, jolla näyttää 20 vuotta nuoremmalta!
Toisaalta, miksi pitäisi näyttää nuoremmalta?
Uskotaan tai sitten ei: tutkimuksissa todettiin Nivea Pure & Natural Anti -Wrinkle -voiteiden vähentävän ryppyjä ja juonteita huomattavasti neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen. Mahtaakohan siihen yksi 50ml purtilo edes riittää? Epäilen.
Tuotteista onkin tarkoitus tehdä niin hyviä, miellyttävän tuoksuisia ja pehmeitä, että kuluttaja jää koukkuun ja ostaa jatkossa samaa tuotetta.
Kaukana on ajat, jolloin litteä ja pyöreä Nivea-rasva oli kodin ainoa voide. Toki sitä vanhaa ja rasvaista saa vieläkin. Mielestäni parasta Niveassa on sen ominaistuoksu; raikas ja puhdas.
Vaikka nykyajan voiteisiin tuleekin uusia aineosia, kuten nyt arganöljyä ja takiaisuutetta, vanha niveatuoksu on vielä juuri ja juuri aistittavissa. Pidän sitä hyvänä ja viisaana, sillä Nivea merkitsee tuttuutta ja turvallisuutta. Voiteet ovat vieläpä kohtuuhintaisia.
Esimerkiksi uudelle Nivea Visage pure&natural moisturizin day care -päivävoiteelle (huh, mikä sanahirviö) tulee hintaa  12,30 euroa. Ei paha vaan hyvä.
   Kauppoihin uudet Nivea-voiteet, deodorantit ja -meikit tulevat vuoden alussa.
                                         Arganöljy ja takiaisuute ovat uuden Nivea-voiteen "rypynpoistajat".

Ei kommentteja: