16. tammikuuta 2011

Pantterini käsikirjoittama ja ohjaama Tartu mikkiin -ohjelma palkittiin Venlalla

Perheessämme on iloa tänään: "Pantterini", elämänkumppanini (huomaa omistusliitteet!), Pertti Humppilan käsikirjoittama ja ohjaama ja Sami Hintsasen juontama Tartu mikkiin -ohjelma voitti äsken Kultainen Venla -palkinnon game-sarjassa.
Ohjelma on siitä kiva, että sitä voi katsoa ja siitä voi nauttia koko perhe, vauvasta vaariin yhtä aikaa. Ohjelmalla on vankka katsojakunta, ja lisää katsojia varmaan tulee nyt voiton myötä. Onnea koko tiimille! Hyväkin juontaja tarvitsee käsikirjoituksen tuekseen. Pertti kirjoittaa käsikirjoitukset, keksii kategoriat ja valitsee sanavirheet. Onhan siinä homma, mutta viihdemusiikin hyvin tuntevalta ammattilaiselta se sujuu kuin leikki, no game, siitähän, leikistä, pelistä, se palkintokin tuli.
Tässä "Pantterin" kuva ajalta, jolloin hän aloitti TV-uransa Maikkarissa. Intohimoisesti ja itseään säästämättä Pertti on edennyt viihdetoimittajasta TV-ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi. TV-uraa on takana jo yli 25 vuotta. Niistä yli 20 vuotta hän on ollut minun kanssani, jakanut aamut, illat ja yöt, ilot ja surut ja ennen  kaikkea RAKKAUDEN.
FremantleMedia ja TV2 Tampere, onnea sinnekin!

6 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Vaude -
Hienoa - Onnea myös sinulle :)))

Tuttu ohjelma :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Ja onnea teille! Tyttäreni oli äskettäin häissä, joissa oli ollut ohjelmanumerona "Tartu mikkiin" -tyyppinen ohjelma. Ja hauskaa oli ollut!

Anonyymi kirjoitti...

Se on television ehkä ainoita ohjelmia, jossa ei ilkeillä huonoudelle. Vaikka olisi millainen "vinkuja" antamassa näytettä, hänelle ei naureta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi onnea!
Hieno saavutus,kanstii olla ylpeä!

ps.aika ihana tuo Pertsan kuva nuorna miehenä. Onkuin muskettisoturi konsanaan ;)

t.Leena ja Pojat

Anonyymi kirjoitti...

...en kyllä myönnä että mulla olis lukihäiriö ( oikeesti ei siinä mitään kauheata olisi...ihan työni puolesta moiset häiriöt ovat tuttuja), mutta joku keskittymishäiriö nyt kyllä vaikuttaa, kun en huomaa kirjoitusvirheitäni! hirvittää ihan!

t. L & P

Anonyymi kirjoitti...

ei haittaa, jos tulee ymmärretyksi.