3. maaliskuuta 2010

Retroimpulsseja * Retro impulses

Minulla on paljon retroa. Oikeastaan kaikkea on paljon, aivan liian paljon. Jos sisustaisi vain retrolla, saisi aika jänskän kodin. Nyt retro hukkuu sekatyylin viidakoihin. Keräsin muutaman hauskan retroesineen ihmeteltäväksenne. Ruskea teak ja oranssi ovat oiva yhdistelmä. Ja myrkynvihreää lisänä, ai että on ärhäkkää 70-lukua.

Tämä "Laminex Chair" -tuoli on yllättäen arvokas: suunnittelija tanskalainen Jens Nielsen, 1966. Tuoli koostuu kahdesta osasta, jotka kloksahtavat paikalleen. Jännä tuoli ja mukava istua, vaikka ei näytä siltä.
Arabian pieni kulho on väristä päätellen 70-luvulta. En tiedä suunnittelijaa, vaikka olen yrittänyt etsiä. Jos joku tietää, kertokoon.
Eivätkös olekin ihanat? Nämä näyttävät Ruska-kahvikupeilta. Ihan varma en ole, koska näissä on kiiltävä pinta, ja Ruska-astioissa muistelen olleen mattapinnat.
70-luvun emaliastioista ei voi olla pitämättä. Ei väliä, vaikka niissä on hieman kolhuja ja patinaa.

4 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Onpas iloisen värisiä tavaroita:-))

arleena kirjoitti...

Minulla on myös jäämistöistä tulleita retroja. Mutta olen vankkumaton 1950-60-lukujen lasitavaroiden maljakoiden jne. ihailija. Joitakin on kotona ja jotkin vielä vanhaintavaroiden kaupoissa :). Pitäisi lähteä taas ihailemaan niitä ja mahd ostamaankin.

Mukavia yhdistelmiä vihreää ja oranssia.

Louise kirjoitti...

Emaliastiat ovat aika jännät :O)

päivi kirjoitti...

hei paula ja kiitos kun löysit blogilistani:)
kirjoitan myös suljettua sisustusblogia ja jos kiinnostuit niin lukemaan pääset lähettämällä blogisi sähköposti - osoiteen minulle:)
postini:vanhanlumoissa@hotmail.com
tiistai terkuin päivi