16. maaliskuuta 2010

Ihana Johanna Oras, ihanat maalaukset, ihana uusi galleria

Hei kaikille pitkästä aikaa! Olen koko viikon suunnitellut kevään ja kesän työohjelmaa, sopinut kesäjuttuja, juossut palavereissa. Joskus sisustustoimittajan työ on sellaista. Uusia juttuja ei valmistu, ellei niitä joskus ideoi.
Yhtä tapahtumaa en kuitenkaan halunnut missata, nimittäin ystäväni Johanna Oraksen taidenäyttelyn avajaisia, jotka olivat tänään ihanassa Galleria Hanna Kaarinassa Neitsytpolulla. Galleria vaihtoi omistajaa jokin aika sitten kun Krista Mikkola luopui galleriasta. Tilaa emännöi nyt Hanna Kaarina Syrjäläinen, viehättävä daami, joka on kulkenut galleristina Johanna Oraksen vierellä jo pitkään.
 Neitsytpolku 9:ssä sijaitsevan Galleria Hanna Kaarinan voimahahmo on Hanna Kaarina Syrjäläinen.
Ihana Johanna Oras ja uudet maalaukset, joiden nimet hurmaavat vai mitä sanot näistä: That's Amore, Beyond the Silver Moon, Tunteet yhteisessä yössä on, Power of Love, Les étoiles sur le tapis rouge, Butterfly Kisses, I'm too sexy for my Hat jne.

Huomaa Johannan rintaruusuke, jossa samoja sävyjä kuin maalauksessa. Taiteilijan silmämeikki muuten oli taidokas; mustaa luomilla ja kunnon tekoripset.

Ministeri Suvi Lindén viihtyi näyttelyssä pitkään. Johannan aviomies, taidekauppias Reijo Oras on entinen ja vieläpä hyvä-ääninen tangolaulaja, vaikka itse hän ei laulajan uraansa välittäisi muistella.
Unikkoja, kalloja ja taitaapa maalauksessa olla myös Alvar Aallon kolmijalkajakkara ja Aalto-vaasi.
 

These Boots are made for Walking. Olisikohan niin?

Ei kommentteja: