1. maaliskuuta 2010

Laura Ashleyn pastellisävyt * Pastels of Laura Ashley

Tänään oli Helsingissä harmaa, räntäsateinen päivä. Kastuin likomäräksi kävellessäni Katajanokalta Espalle. Minulla oli kamera mukanani, sillä tapasin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin hänen työhuoneessaan Helsingin kaupungintalolla. Tein hänestä haastattelun Takiaiseen, joka on Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen jäsenlehti. Pekka on virkamieheksi erittäin mukava ja rento. Hänellä on ihailtavia tavoitteita yhä paremman, puhtaamman, kestävämmän, toimivamman ja turvallisemman Helsingin kehittämiseksi. Mutta tästä sitten Takiaisessa enemmän... Uusi Takiainen ilmestyy verkkoon maaliskuun lopussa sivuille www.sll.fi , klikkaa paikallistoiminta/Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ja Takiainen.
Otin kuvan Helsingin kaupungintalosta sikäli kun se näkyi valtavien lumivallien takaa. Vaikka lunta onkin nyt sulanut paljon lämpimän sään johdosta, sitä on vielä ihan tarpeeksi jäljellä, kuten kuvasta näkyy.
Espalla piipahdin Laura Ashleyn putiikissa ihailemassa kevään uusia hempeitä pastelleja. Vaaleanpunaista ja vaaleansinistä olikin tarjolla mielin määrin tapeteista tyynyihin, sängynpeitteoihin ja astioihin. Tässä hieman esimakua kevään ja kesän väreistä.

Vaaleanpunaisia unelmia tavoitellaan takuuvarmasti tässä sängyssä.

Tyynyissä oli koristeena mm. helmiä.

Laatikoita ja mappeja pastellisävyissä.

                                                  Kukkaloistoa ja raikasta raitaa tapeteissa.
Ristopistotyöt ovat in, mutta ne, joilla ei pysy neula eikä lanka hyppysissä, saavat kaupasta valmista ja ihan aidon näköistä.

Inspiroituisinko vaaleansinisestä?

                           Raidat, pallot vai kukat? Siinäpä pohdittavaa räntäsateen keskellä.

1 kommentti:

Arja kirjoitti...

Ihania pastelli tavaroita:-)Mukavaa maaliskuun alkua:-)