18. toukokuuta 2010

Perustan second hand -puodin

Hei!
Iloisia uutisia: perustan ihan pian Ruovedelle pieneen sievään asuinkelpaamattomaan mökkiin  second hand -kesäpuodin, jossa myyn vanhoja, enemmän tai vähemmän käytettyjä omia tavaroitani ja sisustustuotteita. Mikä parasta, saan myös kiinalaisille ruukuilleni myyntipaikan.Mökissä ei ole laajakaistoja, hyvä kun sähköt eli mitään pankkikorttisysteemejä sinne ei tule. Ihan kirpparimeininkiä, käteisellä maksetaan.
Puodistani tulee varmasti persoonallinen ja tavarat on harkitusti ryhmiteltynä väreittäin ja teemoittain. Kannattaa varmaan piipahtaa ostoksilla kauempaakin.

Ruovesi on kesäkylä vailla vertaa. Etenkin Ruoveden juhannusjuhlat venesatamassa,  Noitakäräjät heinäkuussa ja Noitien yö ja Noitarock elokuussa ovat jo maankuuluja kesätapahtumia ja väkeä piisaa. Ruovesi on myös suosittu etappi veneilijöille, jotka tulevat Tampereelta Muroleen ja Kautunkanavan kautta Ruovedelle ja siitä jatkavat kenties vielä Virroille samaa reittiä kuin legendaarinen, täysin entisöity Tarjanne-laiva.
Pyrin pitämään puotia auki ainakin parina päivänä viikossa ja sopimuksen mukaan. Minähän olen  valtaosan kesästä kuitenkin kiinni toimittajan työssäni eli ihan harrastus- ja elämäntapapohjalta second handia pidän.
Kerron puodin nimen ja osoitteen kun saan paikan auki.
Ruukkuni ja maljakkoni pääsevät kesämyyntiin.

Ei kommentteja: