20. joulukuuta 2009

4th advent, candles and X-mas cards

Aamulla kissani Lumi, jonka oikea nimi muuten on Ibekkedinin Bulut, turkkilainen van rodultaan, herätti minut jo kuudelta pudottamalla aurinkolasini kaapin päältä lattialle. Niitä lasejahan kovasti tarvitsenkin näillä pimeillä... Lumille, 6 v, on kehittynyt omituinen tapa saada huomiota: viimeisin keino on hypätä jonnekin korkealle hyllylle ja pudottaa sieltä jotakin kovan mourun kera. Aina pelkään, että sieltä tulee alas jotakin arvokkaampaakin, posliinimaljakko tai lasipurkki, jossa pidän kynttilöitä.

Loistavaa Lumi! Sait minut hereille, mutta itse menit samantien nukkumaan!
No, kelpaa sitä neljättä adventtia nousta kuudelta tunnelmoimaan. Vielä on paljon jouluvalmisteluja tekemättä, tuntuu, että liian paljon. Ensin oli aikaa vaikka kuinka, ja sitten aika karkasi käsistä, koti on siivoamatta, lahjat hankkimatta ja uudet, tuoksuvat havukranssit tekemättä.

Niin, joulukortteja on tullut jo mukavasti. Sitä mukaa kun niitä tulee, ripustan ne nauhaan keittiön ja olohuoneen oviaukkoa koristamaan. Pieni tähtipyykkipoika toimii pidikkeenä. Täällä Helsingissä on mukavasti lunta, tuuli tuivertaa talon nurkissa ja siirtää puuterimaista lunta paikasta toiseen. Oikein on jouluista. Otan vielä päivänäöllä kuvia valkoisesta pihasta ja lähetän illalla blogiin.

In Helsinki it's snowing and winding heavely just now. The wind move snow from place to place. It's very fabulois. All my Christmas memories from my childhood are made of these...Let it snow, Let it snow, Let it snow.



Already received some beautiful X-mas cards. They are hanging now on the string decorating the door.
Later today I will send new photos from my white yeard...

Ei kommentteja: