7. syyskuuta 2011

Blossailua

                                           Blossa-pulloja odottamassa glögiaikaa.

                                            Blossan rekvisiittaa. Muuten, ihan kuin minun sisustuksistani.
                      Secondhand-puodissani oli myynnissä melko samannököinen tynnyri.Taidankin säästää.
                                           Buena vista social club!
                                                  Kaffebönor från El Salvador.
                                      Sekoittamalla eri papuja syntyy paras kahvi tai tässä tapauksessa glögi.
                            Luontevaa on, että kahvinmakuinen ja espresson näköinen glögi tarjoillaan espressokupista.
                                                    Frozen cheesecake och pepparkaksandwich.
                                                     Blossa med kaffetryffel.

Ei se vielä tule ennen kuin on joulunaika. Blossa nimittäin. Mutta kun tulee, tulee tänä vuona tismalleen minun makuuni, nimittäin kahvinmakuisena. Blossan uusi maku julkistettiin Tukholmassa eilen. Olin paikalla hörppäämässä kupin kuu... ei kun haaleaa  - blossa nimittäin tarjoiltiin espressokupista huoneenlämpöisenä. Blossassa maistuvat El Salvador ja Arabica-pavut. Edellisinä vuosina Blossa on maistunut mm. saframille, klementiinille ja mustikalle.
Myös Blossa-pullo saa joka vuosi uuden ulkomuodon. Tänä vuonna tyylikkään pullon muotoilusta vastaa Jensen Pamp McCann -designtoimisto.

Tidigare år har Blossa smaksatts med bland annat saffran, clementin och blåberg. 2011 kommer smakinspirationen från en välkänd dryck - kaffe. "Vi har testat kaffebönor med ursprung från världens alla hörn och vi fastnade för Arabicabönan från familjen Menendez odling i El Salvador", säger Åsa Orsvärn, chief blender på Blossa.
Juoma sopii erittäin hyvin tarjoiltavaksi suklaisten leivonnaisten kanssa
joko lämpimänä tai kylmänä. Åsa suosittelee kuitenkin juoman tarjoiltavaksi huoneenlämpöisenä.
Blossa 11 passa utmärkt till mörk choklad med hög kakaohalt. Glöggen smakar utmärkt varm såväl som kall, men Åsa föredrar den rumstempererad.
Blossa-flaskan får varje år ett nytt utseende och 2011 står designbyrån Jensen Pamp Mcann bakom formgivningen.

Ei kommentteja: