20. kesäkuuta 2010

Victoria & Daniel ja hääromantiikkaa - bröllop romantik, shampanja, underbara rosor


Leivoin hääkakun, jonka lehtivihreä tulee omissa kiviraunioissa kasvavista mintuista. Jag bakade bröllopskakan!

Nyt se on sitten koettu ja nähty: Kuninkaalliset häät! Massiivinen, lähes kahdeksan tunnin suora TV-lähetys Tukholmasta vaati istumalihaksia, mutta antoi sylin täydeltä romanttista ja rakkaudentäyteistä tunnelmaa. Että sitä ihminen voi höyrähtää. Minä nimittäin leivoin oikein hääkakun Victorian ja Danielin häiden kunniaksi. Oli myös samppanjaa, syreeneitä ja Rooman-ruusuja.
Olen toiminut ihan kuin Victoria kirjoittaessani noin 30 rakkauskirjettä elämänkumppanilleni silloin, kun hän lähti ohjaamaan Posiolle Suuri Seikkailu -nimistä TV-ohjelmaa ja minä jäin kotiin. Jokaiselle päivälle kirjoitin yhden kirjeen ja kerroin tunteistani. Rakastan, rakastan Sinua! Kuukauden ero rakastetusta tuntuu ikuisuudelta. Kun sitten vihdoin tapaa toisen, on kohtaamisessa ihmeellistä taikaa  - kuin ensi kertaa näkisi.




3 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Tervehdys Paula :)

Ah! kuinka romanttinen postaus.
Olemmekin nyt saaneet kyllä romantiikan nälkäämme aimoannoksen vähäksi aikaa...
Kyllä tuli itsekkin hyvälle tuulelle katsoessa rakastunutta pariskuntaa. Piti tirauttaa kyyneleetkin...
Kuin satua tähän arjen keskelle <3

arleena kirjoitti...

Minua ärsytti enne häitä kaikki kohellus ja hössötys. Ajattelin jo jättää koko häät katsomatta.
Mutta niin vain istuin teeveen ääressä ja ihastelin. Hääpari oli kaunis ja rakkaus paistoi kotisohvalle saakka. Kauniita pukuja, kukkaloista ja häähuumaa.
Hyvä, että katsoin. Tuli jotenkin nostalginen olo.
Kauniita ruusuja.

Kunnosta ja sisusta kirjoitti...

Hehän ovat tunteneet jo 9 vuotta. Lehdet puhuivat umpirakastuneista. Mielestäni tuo näytti jo täydeltä rakkaudelta. Rakastuminen on ollut ja mennyt. "Rakastan sinua Victoria kovin", Daniel sanoikin.