9. heinäkuuta 2011

Kesäkuvia olopaikoista

Kuvasin myös takapihan, jonne olen rakentanut aamiaispaikan. Pari isoa roskiksesta löydettyä tallinovea lattiaksi, kaksi roskiksesta noukittua ja valkoiseksi maalattua tuolia istuimiksi, roskiksesta löydetty työpöytä (ilman laatikoita) pöydäksi, liiteristä löytynyt, jo unohtamani kaislamatto jalkojen alle, roskiksesta (ihan totta, kohta ette usko, että olen todellakin löytänyt nämä tavarat roskalavalta tuosta aivan läheltä) kaksi rottinkipallia kukkaruukkujen alle, vahakangasliina pöydän päälle, parikymmentä euroa maksanut sininen aurinkovarjo ylle ja kyllä pitäisi olla viihtyisää...





                                          Tässä Lumi ei vielä tiedä, että pian otan hänestä kuvan.
                                           Tässä tietää ja pani nenänsä ja silmänsä käpälän suojaan.
Asuntovaunun takana pilkottava huvimajan torni on vielä talven jäljiltä verhot ikkunassa. Imuroimisurakka edessä ja sen jälkeen yömajaksi loppukesäksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viihtyisää ja mitkä ilmat!

Ihan käsittämätöntä mitä ihmiset heittävät pois. Nuo tuolit ovat tosi hienot valkoisessa maalissaan!

Lumille halit.

Meidän puolipitkäkarvainen sai kevennystä kesäksi. Samalla, kun Onnin hammaskivet poistettiin lääkärissä, pulittiin masu- ja kylki karvat pois. Onnin masu on nyt niin ihana! Ja nauttii selvästi olostaan. Karvaa lähti ämpärillinen :)

t.Leena ja Pojat

Kunnosta ja sisusta kirjoitti...

Oi Onni, rapsutukset täältäkin Lumilta ja minulta. Tuolit eivät ole samanlaiset, mutta toimivat hyvin yhdessä.
Olen muuten roskiskiellossa. En avaa laatikoita, koska sieltä hyökkää kärpäsparvi. Kiva lypsyjakkara viimeinen löytö, oli roskiksen vieressä...

Arja kirjoitti...

Hei Paula,

Kiitos kesäntäyteisistä tunnelmapaloista!

Olin äitienpäivän aikaan Helsingissä. Tampereella asuva tyttäremme saapui seurakseni kirppareita kiertämään. Kun lähdimme rautatieasemalta, hän sanoi roskalavan nähtyään: "äiti, tässä on ensimmäinen". No, siltä lavalta ei löytynyt mitään erityistä ja kuljettaminen rajoitti hankintoja. Tyttäremme, kaupungissa asuvana, osaa hyödyntää myös roskalavat.

Olin pari viikkoa sitten luuhaamassa Berliinin kirppiksiä. Paljon näki kaduilla myös "lahjoitettavaksi" jätettyä tavaroita. Esim. peltinen matka-arkku, 4 hyvää kokopuu tuolia varustettuna lapulla "zum geschenken". Englannissa lapuissa luki vetoavasti "take me home". Lieneekö Suomessa jo tätä käytäntöä?

Kävin alkuviikosta nostalgiamatkalla Leppävirralla. Kirkonkylän iltatorilla oli mansikoita, muurinpohjalettuja ja savolaista tunnelmaa.

terveisin Arja

Kunnosta ja sisusta kirjoitti...

No, sain vihdoinkin avattua secondhand-kesäkauppani, mutta ihmiset eivät täällä Ruovedellä oikein ymmärrä romuromantiikan perään. Tokkopa edes ilmaiseksi ottaisivat. Pidä siinä sitten kauppaa pystyssä...